Köklü bir aile firması olan Olivin Zeytincilik, kurulduğu 1960 yılından bu yana üç nesildir zeytincilik alanında faaliyet göstermektedir. Bugün hala Akhisar, Manisa'da bulunan işletmelerinde her türlü zeytin üretimini geleneksel yöntemlerle gerçekleştirmekte, üretiminin güvenilirliğini uluslararası kalite belgeleri ile de garantilemektedir.
Siyah ve yeşil zeytin üretiminde farklı ihtiyaçları ve istekleri göz önünde bulunduran Olivin Zeytincilik, HACCP kalite planına, ISO 22000, ISO 9001 ve BRC kalite standartlarına uygun olarak bütün,dolgulu,çekirdeği çıkartılmış,dilimli, çizik gibi her türlü zeytin üretimini gerçekleştirmektedir.
Üretimde olduğu gibi sunumda da müşteri ihtiyaçlarına göre hareket eden Olivin Zeytincilik, ürünlerini talep doğrultusunda cam kavanoz, teneke, vakumlu ve plastik ambalajlarda sunmaktadır.
Olivin Zeytincilik, yurt içinde sahip olduğu geniş dağıtım ağının yanı sıra Kuzey Amerika, Avustralya, Orta Doğu ve AB ülkelerindeki toptancı ve paketleyicilere gerçekleştirdiği ihracat ile ürünlerini dünyaya ulaştırmakta, bu geleneksel lezzeti hem yurt içinde hem de yurt dışında sunmaktadır.
Olivin Zeytincilik, zeytincilik alanında Türkiye ve dünyadaki farklı talepleri karşılamak için kalite anlayışı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Temel amacı, özünde sağlık olan ve sağlıklı gıda tüketimi bilinci ile önemi gün geçtikçe artan bu ürünü, en iyi koşullar altında dünyanın beğenisine sunmak, gıda güvenliğini en üst düzeye çıkarmak ve tüm süreçlerde yenilikleri takip ederek her zaman daha iyi hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamaktır.